Alkaa se syksy iskeä toden teolla. Muutaman päivän takainen vitutus on laimentunut ja asettunut raskaaksi alakulon viitaksi mielen päälle. Täällä toimettomuudessa on turvallista ja lämmintä, vaikka paino ahdistaakin. Nyt kuitenkin osaan ottaa asian oikein, ehkä. En jää tänne makaamaan.

Mieleni tekisi kaivautua peiton alle ja kääntää vain kylkeä. Tänä aamuna kun pistin nokkani ovesta ulos huomasin, että maa oli kuurassa. Aurinko paistoi, ihanasti. Pyöräily virkisti kokonaisvaltaisesti. Nyt joudun ehkä puremaan hammasta jonkin aikaa, jotta jaksan pitää kiinni liikkumisesta. Tiedän kuitenkin, että aikanaan se menee ohi. Ja ehkä, kuten olen jo aikaisemminkin kirjoittanut, liikunta auttaa minua selättämään mielialan laskun. Aikaisemmin ainakin liikunta on tuonut minulle mahtavaa vireyttä ja mielihyvää. Joten toivon, että niin käy jatkossakin.

Tänään on edessä kuntosalille meno. Jännittää aivan valtavasti. Tiedän salin olevan pieni, joten tuskin on katselijoitakaan niin montaa. Enkä varmaankaan jännitä enää niin paljon sitä, millainen olen. Enemmän jännitän sitä, että osaanko tehdä liikkeet oikein. Jokainen sitä kuitenkin ensimmäisen kerran sinne salillekin on mennyt, joten miksi minun tarvitsisi nolostella sitä, etten oikein vielä osaa. Joten, jos näette salilla minut tekemässä jotakin tosi hölmöä, elkää naurako vaan antakaa neuvoja. Vieno kaino pyyntö :)

Nyt on pari päivää mennyt syömiset ihan ok. Eilen oli taas tyttöjen elokuvailta. Mutta emme kylläkään ostaneet karkkia! Teimme ihan kunnollista ihmisten ruokaa ja syötiin kohtuudella ja sitten katsoimme elokuvan. Eikä elämyksestä sittenkään jäänyt puuttumaan mitään muuta kuin se turvonnut ja läski olo sen jälkeen, kun on syönyt puoli kiloa irtokarkkia. Viikonloppuna minulla on varmaankin karkkipäivä, jos karkkia tekee mieli. Olen kyllä iloinen, että noitakin tyttöjen iltoja voi hoitaa muutoinkin kuin syömällä överiksi.

En kyllä usko, että maanantaiksi paino laskee, kun tänään on kuntosali ja sunnuntaina jumppa. Mutta ei huolta vielä tuosta painosta, sillä nyt vasta opettelen uudelleen tuota ruokailua. Ja samalla yritän siirtää liikuntarutiineja uudelle tasolle tuon punttien nostelun saralla.

Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!