Käväisin eilettäin sitten siis siellä lääkärillä. Olihan minulta kolme kiloa pudonnut sitten edellisen punnituksen, eikä lääkäri ylisanojaan säästellyt. Viimeksi käydessäni oli ihan eri ääni kellossa, ja suoraan sanottuna minä koin tilanteen silloin erittäin loukkaavaksi. Nyt hehkutuksesta ei sitten meinannut tulla loppua. Ja sitten lopuksi lääkäri sanoi, että näytät itsekin suhtautuvan asiaan paljon positiivisemmin. No hei haloo!! Pakostakin eroa naaman ilmeissä on silloin kun ottaa vastaan kehuja, kuin silloin kun ottaa kunnon haukkuja… Otin vieläkin uuden punnitusajan, nin vastenmielistä kuin tämä touhu onkin. Siis ravata siellä punnitsemassa itseään. Mutta tiedän, että se on uskomaton motivaatiopotku persiille, sitten on pakko pysyä kurissa, kun tietää mitä tuleman pitää jos paino vaikka oliskin noussut tai laskenut liian vähän. Vedettävä on sitten vaikka hampaat irvessä.

Otin sitten pikarepsahduksen eilen tuon lääkärikeikan jälkeen. Vetäisin patongin, majoneesilla, suolakurkulla ja paahtopaistilla täytettynä, sen päälle sitten Dove-suklaapatukan, ja puoli kymmenen aikaan kun viimein pääsin kotiin söin vielä miehen laittamia jauhelihapihvejä, lohkoperunoita ja majoneesikastiketta, sekä puoli lasillista punaviiniä. Tiukkailuviikko siis meni käsille niin että hujahti. Olin “pantannut” myös henkisesti, ja jotenkin tuota ei pystynyt sitten millään pysäyttämään enää tuota syömistä. Mutta onneksi sentäs oli ihan syntisen hyvää.

Liikuntojakaan ei tällä viikolla tähän mennessä ole tullut kuin yksi. En taas oikein tiedä mikä minuun on mennyt. Tai tiedän, alan taas väsyä. Tentti, työhuolet, rahahuolet, matkustaminen… Alkaa takki taas olla hyvää vauhtia tyhjenemässä. Ja jotenkin laihduttamisestakaan ei tule yhtään mitään silloin, jos kaikki muu elämässä ei ole hyvin. Onneksi tentti on jo ensi viikolla, samoin työhuolet ratkeaa sitten. Helpotusta on siis luvassa, ja suunnittelen sitten jonkun rentoutumisjutun vielä.

Paino on vaihdellut 94-96 välillä tällä viikolla. Odotan sen siis laskevan tuohon 95 pintaan, mutta mistäs sen tietää. Riippuu aika paljon näistä loppuviikon syömisistä sitten. Tänään kävin puntarilla varmaan viis kertaa aamulla, kunnes mies työnsi puntarin kaappiin kun kyllästyi ravaamiseeni. Ja hyvä niin

Nyt täytyy taas jatkaa tenttiin lukuja.