Ei edistystä varvasrintamalla. Tai siis, hermo ei ole kunnossa vieläkään. Mutta kävin tänään alan ekspertillä, joka lohdutti, että kyllä se jalka siitä rauhoittuu. Juoksukielto jatkuu vielä jonkin aikaa.

Jalassani on asentovirhe, joka johti varpaiden kipeytymiseen kun treeniä lisäsin ja vahingolla on ollut paljon aikaa kehittyä. Asia korjataan uusilla pohjallisilla kenkiin. Nuo pohjalliset tulee ensi viikolla, ja sen jälkeen pitäisi alkaa helpottaa. Mitään peruuttamatonta ei siis ole vielä tapahtunut.

Ei mitään peruuttamatonta painorintamallakaan, vaikka olen kyllä lihonut kolmisen kiloa. Mutta uskon, että pystyn nuo kilot vielä kirimään kiinni ja pudottamaan muutaman vuoden loppuun mennessä. Ryhdistäytymistä se kyllä vaatii.

Juoksemattomuudesta on tullut tosi paha olo. Pää on tukossa, kroppa voi huonosti ja mieliala pyyhkii villakoiria sängyn alta. Kaukana ajat, jolloin hehkuin Kelly Brook- oloani. Mutta tiedän kyllä, että siihen päästään vielä takaisin, ja parempaankin.

Kahden viikon kuluttua kerään viimeisetkin kimpsut ja kampsut täällä napapiirillä ja suuntaan kohti uusia haasteita. Tosin en kyllä tiedä vielä, että mitä haasteita. Työpaikkojen kanssa ei ole tärpännyt vielä, mutta hirveän monta paikkaa en ole vielä ehtinyt hakeakaan. Olisihan se kyllä ihan kiva päästä töihin, mutta toisaalta on kyllä mukava saada vähän koota itseään opiskelujen päätyttyä.

Hieman harmittaa, että olen päästänyt tilanteen siihen, että pitää tehdä ruokaremonttia uudelleen. Pettynyt olen siihen, että en olekaan vielä niin rutinoitunut, että pystyisin ylläpitämään terveellistä ruokailua ilman ajattelemista. Mutta ei se taida olla mahdollista, näyttää siltä, että jollakin tasolla joudun pitämään homman hanskassa tietoisesti, ja sitä otetta täytyy pitämällä pitää yllä. Koko loppuelämän.

Tällaista täällä tällä hetkellä. Raportoin jälleen, kun luvassa on kerrottavaa. Uuden punnituspäivänkin vielä päätän, silloin pidetään tilanteen tarkistus ja uuden sotasuunnitelman laatiminen. Kyllähän näitä vaiheita elämään mahtuu.

Kiitos kaikille, jotka on jaksaneet käydä täällä tarkkailemassa menoa, vaikka hiljaista on viime aikoina ollutkin