Tänään kärsin koko päivän ihan armottomasta päänsärystä. Niska vissiin jumissa ja ihan kunnolla. Ajatus seisoo kun pitää vaan yrittää selvitä sen kivun kanssa. Ei auttanut yhtään mitkään ennen hyväksi havaitut konstit, ei lääkkeet, lämpöhauteet, nukkuminen... ei mikään.

Kaikista eniten harmittaa se, että oppari junnaa paikoillaan. Se on pakko saada tällä viikolla pois käsistä. Graduntekoon on välttämätöntä päästä, helmikuun puolessa välissä on jo gradun disposemma, jossa pitää olla suunnitelmat valmiina! Tämä päivä meni ihan harakoille, huomenna on matkustuspäivä. Ja kamalin vaihtoehto on se, että pitäis raahata 10 kiloa kirjoja mukanaan kotiin. Mutta pakko se on, ei tässä ole muuta mahdollisuutta.

En päässyt tänään edes juoksemaan, kun meni potemiseen koko päivä. Huomenna täytyy mennä heti aamulla tekee se lenkki, jotta ehdin. Syömiset on pysyneet hyvin oikealla radallaan. Illan kahvivieras toi suklaata, jota maistelin pari palasta. Loput heitän sitte roskiin, saattaisin pelkkää turhautumistani vetäistä lopun levyn. Siksi heitän sen roskiin, koska ei mun tee sitä mieli, mutta jotenkin sitä on niin ihmeellisesti päästään vialla, että kuvittelee, että stressiin auttaa joku tuollainen. Tupakointi, suklaa, viini... Pitäisi opetella vaan rentoutumaan jotenkin muuten.

Olen kyllä tosi väsynyt. Nyt on vaan pakko taas kestää tätä painetta, vaikka välillä jo ajattelin, että se olisi ohi opparin osalta.

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommanneille, on mukava saada noin ihanaa palautetta!