Naaman tilanne on parantunut viikossa noin 80 % Olen tosi onnellinen, että naamassani alkaa olla alueita, jotka on jo ihan siistit. En voi tajuta, miten sain naamani tähän kuntoon, ja vielä aikuisiällä. Kun teini-iässä naamassa ei ollut nypyn nyppyä.  No, ei se auta miettiä sitä, tilanne on nyt tämä. Ja Basiron-hoito auttaa. Vaikka naamaa kyllä nyt vähän pistelee ja kuivaa välillä, niin tulokset on olleet jo nyt kaiken vaivan arvoiset.

Peilissä oli kyllä tänä aamuna tosi ahdistava kuva. Basiron tekee naamasta tavallistakin kalpeamman. Silmänaluseni ovat jatkaneet mustenemista, ja jostain syystä vasen silmäni oli tänään turvoksissa, siinä oli myös siis silmäpussi. Siis pelkästään toisella puolella naamaa. Kalpea naama, mustat renkaat silmien ympärillä ja toinen silmä turvonnut. Näytin melkein jo pelottavalta :D

Kaikki kunnia lehtikauppiaille, he tekevät varmaan henkisesti melko raskasta työtä. Mutta tiedoksi vaan, etunimellä puhuttelu ei tee suomalaiseen ostajaan vaikutusta. Henkilökohtaisesti alkaa lähinnä ärsyttää jutella lehtimyyjän kanssa, joka käyttää minusta etunimeä, myyjä tulee ns. henkilökohtaiselle reviirille. Ja aiheuttaa välittömästi vastareaktion, vaikka en kyllä yleensä tilailekaan puhelinmyyjiltä yhtään mitään, niin jää vielä kaiken päälle pska maku suuhun.

Heh. Vastasin siis myyjän soittoon toiveikkaana, että mulle soittaa joku ja sanoo, että tulisitko sittenki meille töihin.

Tänä aamuna viimeinkin sain todeta, että kyllä, paino on kääntynyt takaisin laskuun ihan varmuudella. Helpotus. Reidet on edelleen tönkkönä. Tänään on lepopäivä, huomenna juoksemaan tai mahdollisesti jopa pumpiin. Jääpä nähtäväksi. Nyt jatketaan gradun kanssa pakertelua.