Kyllä nuo yöunet tekevät sitten ihmeitä. Kun laitoin eilen nukkumaan, niin tuli sellainen älyttömän hieno rauhan kokemus. Oikein tuli tunne siitä, että kyllä minä tämänkin vuoden taas selvitän. Olen ollut tosi väsynyt ja stressaantunut ja mieliala on notkahdellut uhkaavasti. Kuten blogikirjoituksistani voi todella huomata. Voi olla, että käy joskus raskaaksi lukea näitä mun juttuja. Mutta eilen illalla ja tänä aamuna taas tuntui, että parempaan ollaan menossa. Sain paljon lepoa yöunista ja virtaa taas riittää.

Aamun tunnelmiin vaikutti suunnattomasti myös se, että joka-aamuiseen rituaaliini kuuluva vaa'alla pomppiminen näytti suotuisia tuloksia. Saapa nähdä mitä niistä joulun jälkeen on jäljellä, mutta siis nyt näyttäisi siltä, että kyllä se kymppi on rikottu. Ja onhan se kyllä ollut pitkässä puussa. Odotin, että olisin ollut kesän loppuun jo alle ysikympissä, mutta aina se ei näköjään mene niin kuin on suuniteltu. Tuo kymppikin on tietenkin merkittävä juttu, mutta eniten odotan sitä 90 alittumista. Painaisin vähemmän, kuin ehkä noin viiteen vuoteen. Punnitustuloksia kirjaan ylös aina kahden viikon välein, niin joulun jälkeen näkee sitten, mikä osa tuosta pudotuksesta säilyi.

Tänään leipominen jatkuu, ja teen vähän joulusiivoustakin. Samoin jo viimeinkin laitan myös jouluvalot ikkunoihin. En ole ollut kotona niin pitkää aikaa tässä joulukuussa, että olisin saanut laitettua ne valot. Pieni ongelma on kyllä se, että olkkarissa on pimentävät verhot, ja sinne tulee sellaiset ikkunaan kiinnitettävät kynttilät. Nehän jää iltaisin sinne verhon taakse, eikä näy ollenkaan! Pitänee keksiä jotakin.

Nipsu kommentoikin joulusta ja laihdutuksesta edelliseen kirjoitukseen. Eihän se tosiaan kuulosta hyvältä yhtälöltä. Mutta kyllähän siitä selvitään, asenteella! Parissa päivässä ei onneksi ehdi paljonkaan tuhota, vaikka söisi niin paljon, että olisi jo huono olla. Uskon, että parhaiten homma luistaa sillä, että syö sen verran kuin hyvältä tuntuu. Eli voisin yrittää sitä ähkyyn vetämistä välttää, siinä ei mitään menetä, ruuista voi nauttia, mutta jääpä parempi olo!

Nyt stereoihin raikaamaan joululaulut rakastettujen heviartistien tulkitsemana ja moppi heilumaan! Iloista joulunodotusta jokaiselle, ja kiitos Nipsulle kyläilystä ja kommentista. Blogiani saa lukea myös "salaa", mutta oikein mukava, että uskaltauduit myös kommentoimaan!