Onpas mennyt kauan edellisestä kirjoituksesta. Mutta paljon on kyllä tapahtunutkin. Olen saanut graduni painettua, loput tavarat muutettua miehen luokse, hakenut töitä... oikeastaan sitä samaa, mitä aikaisemminkin. Tavaroiden sovittelu pieneen kaksioon kyllä kysyi hermoja.

Nyt olemme miehen kanssa taas palanneet "raiteille". Juoksut ovat säännöllistyneet ja ruokavalio palannut takaisin normaaliksi. Tosin nyt ollaan vähän tiukkapipoisempia noiden herkuttelujen kanssa, onhan tuota tullut herkuteltuakin oikein olan takaa. Hirveästä pulla- , munkki- ja leipäfestivaalit on nyt ohi, niistä tuli ihan kauhea turvotus.

Nyt jo paluu takaisin normaaliin näkyy puntarilla. Aamupainot on takaisin alle 90 ja sekös on hienoa ja palkitsevaa.

Muuttaessa kävin koko vaatekaapin läpi. Olin siirtänyt jo perukoille vanhat 48-46 kokoiset vaatteet, ja nyt olin kyllä onnellinen niitä katsellessani. Naureskelin kauhean isoille housuilleni ja valtavan suurille paidoille. Tässä yhteydessä innostuin sitten käymään myös vähän vaateostoksilla. Ostin uuden villatakin, sekä suurikauluksisen neuleen.

Minulla oli siis mukanani neljä suurta jätesäkillistä vaatteita. Yhden kolmasosan niistä lopulta sitten säilytin. Ajattelin varata kirpparipöydän, ja myydä ne vaatteet pois. Samoin kaikkea turhaksi jäävää kodintavaraa myyn pois, sillä meillähän oli kaksi täysin varusteltua kotia, jotka nyt yhdisteltiin.

Mutta on tämä yhteisen kodin sisustaminen sitten ihanaa, ja unelmamies rinnallani myös sateiset lenkit on pelkkää juhlaa . Tässä vähän siis ällösöpöilyä 

 

Rytmi on löytynyt, siinä tiivistettynä päivän uutiset.