Mieliala näköjään on melkoinen vuoristorata. Nyt ollaan onneksi siellä paremmalla puolella.

Töissä on helpompaa ja niin ollen kaikki muukin on helpompaa. Olen kotiin tullessa hyvällä tuulella ja jaksan tehdä elämään kuuluvia normaaleja asioita. Kotitöitä, liikkua. Eikä minua ala heti suututtaa ja ahdistaa kun mietin, että mitä hommia loppupäivänä olisi tehtävänä.

Kävin eilen jumpassa ja oli kyllä ihanaa. Mieli oli eilen illalla ihan uskomattoman rento, samoin kroppa.

Ruokarajoitukset kuitenkin ovat pieni miinus tässä hommassa. Toivottavasti tämä ihmeellinen vauvan ruokavalio loppuu pian. En ymmärrä, miten minä voin syödä terveellisesti, kun raakojen kasvisten syönti on kielletty. Ei kurkkua, tomaattia, porkkanaraastetta, retiisejä, salaattia...

Tähänkin on kuitenkin pakko sopeutua. Yrittää syödä mahdollisimman vähän kaikkea kummallista ja kypsentää niitä kasviksia itselleni tunnollisesti. Olen syönyt keittoja, laatikkoruokaa, wokkia ym. Mutta miten voikin kasvaa mieliteko jotain hedelmien syömistä kohtaan? Ei tee mieli suklaata, mutta haluaisin kyllä syödä vaikka omenan.

Tällä hyvällä mielellä on kuitenkin kiva mennä tätä viikkoa loppua kohti. Toivottavasti tämä kestää mahdollisimman pitkään.