Juuri kun aloin voivotella Kirsun blogissa selkeiden blogipohjien puutetta, iski itselle hirveä kuume saada uusi blogipohja. En tiedä kyllä, mikä blogipohja tässä aamulla nyt on, mutta katsotaan, sanoi lääkäri.

Päivitin myös blogilistaani, jotkin blogit, joita olen pitkään seurannut, tuntuvat vaienneen tyystin. Jos teistä siskoista joku vielä palaa, niin olisihan se ihana juttu!  Nyt tuo lista on vajaa, ei ole siis kaikki seuraamani siellä, mutta päivittelen sitä lisää tässä ajan mittaan. Olen vähän hidas laittamaan sinne ylös, tunnen tarvetta seurata blogia melko pitkään ennen sitä...

Muuttelin blogia vähän muutenkin. Painotaulukko alkoi kasvaa jo ylipitkäksi, siksipä siinä tököttää enää kaksi lukua. Yksityiskohtaisemmat tiedot ovat sitten sivulla, jossa on painonkehitys. Saatan räpsäyttää tuonne vielä sivun treenien seuraamista varten, mutta uskonpa, että se palvelee lähinnä omaa tiedontarvetta. :)

Mietin, laittaisinko tickerin, mutta se vähän sotii ideologiaa vastaan. Olen ehkä lakannut tavoittelemasta mitään tiettyä painoa. Paitsi normaalipainoa. Mutta kun en hyväksy oikein sitäkään. Tavoittelen sitä hyvän olon painoa, sitä, johon se näillä elämäntavoilla jää (tietenkin toivon, että se jäisi johonkin kohtuullisempaan lukemaan ). Eikä sille voi tehdä tickeriä, joten olkoonsa.

Enkä lupaa jäädä mihinkään tiettyyn sivupohjaan. Tuo herkän pinkki, joka nyt on päällänsä ei siis välttämättä ole täällä enää aamulla. Tai huomenna illalla. Etsin kuitenkin sitä selkeää, mutta kiinnostavaa pohjaa tässä koko ajan.

Mutta eipä tässä Sontsiksella muuta. Nukkumaan pitäis mennä. Tänään on tuhrattu paljon tehokasta graduntekoaikaa pohjan teon opetteluun, ja siihen kyllästyttyäni olen kuluttanut aikaa etsimällä sopivan yksinkertaista pohjaa.

Hyviä öitä!