Tässä sitä vaan kukutaan hereillä.

Tänään harjoiteltiin sitä kesämielialaa taas grillaamalla vesisateessa ja noin viiden asteen lämpötilassa. Oli kyllä todella hauskaa, kaikesta huolimatta. Kuten Veela siis totesi Kirsun kompatessa, Suomessa kesä on lähinnä mielentilakysymys.

Yritin viikonloppuna ahkerasti kommata itse kenenkin blogeihin, mutta se mystinen kommentoinninestäjä saapui taas luokseni vierailulle.

Kävin aamusella juoksemassa heti alkuun, ja kirjoittaminenkin sujui kuin vettä vain. Taidan jatkaa tuota juoksemista ennen työhön tarttumista. Se näköjään kirkastaa ajatukset tehokkaammin etukäteis- kuin taukoliikuntana. Taukoliikuntaa voin sitten harrastaa matkalla jääkaapille.

Hartiat on jumittuneet ihan totaalisesti. Olen kyllä ollut vähän lääkepöhnässäkin tänään, olisikohan kirjoituksen luistaminen ollut siitä kiinni? Kuitenkin, niska aiheuttaa tosi tuskallisia päänsärkyjä. Hierojalle? Ennustajalle? Puukotettavaksi? Jotenkin tää tilanne kyllä täytyis saada laukeemaan, sillä päänsäryt alkaa kohta vaikuttaa myös työntekoon.

Yritän kyllä juostessakin pitää hartiat rentona, mutta en tiedä, välillä epäilen, että jännitän niitä jotenkin tiedostamattani. Nyt ainakin, kun ne on noin huonossa kunnossa, pysyy jännityksessä ilman toimenpiteitäkin. Juostessa asiaan täytyy silti paneutua vielä.

Nyt tää lähtis kokeilee sitä nukkumista. Hyvää yötä, palaamme taas kun aurinko on noussut.