Kun pääsin oikein taas kirjoittelun makuun, niin selkärankakin heti suoristui. Kauppareissulla alkoi taas tehdä mieli tehdä terveellisiä valintoja. Siksipä valitsin tänään leivälleni lohta, paistinpannuun kanafilettä ja lautaselle kurkkua.

En olisi uskonut, miten luonnollisesti se lopulta kävikään. Joutuu sitä pinnistelemäänkin välillä, mutta helppoa se oli silti.

Toivoisin, että jalka antaisi jo lähteä juoksemaan, mutta ei. Inhottava kipu iskee heti, kun jalkaan kohdistuu kevyitäkään iskuja. Masentaa kyllä.

Toivon todella, että tulevan kotini lähellä olisi kuntokeskus. Olen urheasti kulkenut ilman autoa noin 5km päässä olevassa kuntokeskuksessani, ja nyt kun muutan, toivon pääseväni lähemmäksi. Ehkä se onkin yksi asunnonvalintakriteereistä, nuo liikuntamahdollisuudet.

Nyt on käsissä vain hurjasti tyhjää aikaa. En oikein osaa lähteä mitään muutakaan kuntoilua harrastamaan, kun jalkaa pitää varoa. Kuntosalilla kyllä voisi esim. käydä, tai uimassa, koska iskut ne vain aiheuttaa sen kivun. Jotenkin tuollaiset vaihtoehdot tuntuvat unohtuneen kokonaan.

Ehkä mä siis menen tänään uimaan.