On nyt taas tovi vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Olin viime viikon reissun päällä, todellakin tietokoneen ulottumattomissa, teki ihan hyvää, sillä nykyisin päiväni täyttyvät pelkästä koneella istumisesta. Ja toinen syy päivityksen viipymiseen on se, joka varmaan jokaiselle lukijalle onkin tullut jo selväksi, ja se alkaa geellä. Se gee munii edelleen muistitikkuni uumenissa, mutta valmiina lähtemään huomenna tai ylihuomenna.

Kuten ihanasti täyttyneessä kommenttiboksissakin kehotettiin, lepuutin jalkateriä muutaman päivän juoksusta. Oli hyvä ajatus, nyt ei ole jälkeäkään enää kivuista. Viime viikon liikunnat koostui toipumisen jälkeen kävelystä mäkisissä maastoissa, yhteensä (minulle) hurjat 60 km. Aloin oikeasti miettimään, tuota, että jos nyt en anna jalkojen selvitä tästä kipukohtauksesta, nin se saattaa estää harrastelut pitkälle syksyyn.

En muistanut punnita tänä aamuna, vaikka oli punnituspäivä. Käyn huomenna puntarilla, ja raportoin lukemat sitten. Ei kuitenkaan taida olla mitään yhtä dramaattista, kuin viimeksi.

Tässä tällainen pikapäivitys, nyt on aivan hirveä viikko edessä. Gradun palautus, hyvän ystävän polttarit, joiden crew koostuu minusta, ja viimeinen tentti, joka ratkaisee, valmistunko kuukauden vai neljän kuukauden kuluttua. Meinaa vähän stressiä pukata...