Tulispa se maanantai jo, ja pääsisin punnitsemaan itseni. En uskonut, että koskaan sanoisin tätä. Mutta nyt odotan kärsimättömänä, haluan nähdä, mihin se virallinen tulos asettuu. Toisekseen, tuleva viikonloppu arveluttaa. Niin olisihan se hienoa, jos se olis jo ohi.

Mahtavat olotilat jatkuu edelleen, tosin liian pienet tuulipuvun housut meinasi vähän latistaa tunnelmaa. Mutta ne housut onkin aivan typerän malliset, joten persauksesta ne on liian alhaalla, ja reisistä kiristää. Jossain vaiheessa ne kyllä vielä passaa, varmasti.

Olen kylläkin pannut merkille, että haukka on pienentynyt. Aivan huolestuttavan paljon. Eikä mun käsissä ole enää voimaa niin paljon kuin ennen. En tiedä kuvittelenko, vai mitä. Mutta hirvittävä ajatus, että vaivalla treenattu patti alkaisi yhtäkkiä sulaa käsivarresta pois. Täytyy yrittää katsoa tuota ruokavaliota, ettei siitä varmasti puutu proteiinia, ja todellakin aloittaa se lihaskunnon treenaus. Pelkkä aerobinen harjoittelu syö lihaksia, urheileva veljeni minulle kertoi. Ja sitä en kyllä suinkaan halua. Rasva ja nahka on siitä haukan ympäriltä jotenkin radikaalisti vähentynyt, niin että voihan se olla, että johtuu siitäkin. Ainakin lihaksen rajat on tullut entiseen verrattuna tosi selvästi näkyviin (mikä ei kyllä tarkoita vielä kovin selvästi erottuvaa lihasta )

Mutta nyt hedelmäteetä nassuun ja yöpuulle! Toivottavasti huomenna on yhtä hieno päivä, tosin ehkä vähän vähemmän voisi tuulla.