Tänä aamuna sain jo huomata, että paino on normalisoitunut. Hieno juttu, ja miten paljon olisikaan mennyt hyvää aikaa hukkaan, jos olisin alkanut enemmälti hermoilemaan tuosta. Paluu omaan ruokavalioon ja juoksujen jatkaminen korjasivat tilanteen, itseasiassa nopeampaa, kuin olin ajatellutkaan.

Tarkempi tutkimus osoitti, että hiertymät rintavarusteissa ovat todennäköisesti sykemittarin vyön aikaansaannosta. Hetken jo pelkäsin, että ihanaiset urheiluliivini ovat alkaneet temppuilemaan. Eilen juostessa kastuin siis ihan ytimeen asti ja märkä sykevyö on todella karhea. Kokeilin nimittäin uudelleen kostuttaa sitä materiaalia. Tällä hetkellä siis uskon, että se johtui vyöstä, eli jos on vesisadetta lenkille luvassa, niin sykevyö saa jäädä kotiin.

Tänään pidän liikuntalepopäivän gradun naputtelun merkeissä. Purettuani sykemittarista tietoja, kulutuslukemiksi tuli 717 kaloria. No, onhan tuo aika posketon määrä, mutta uskon silti, että kulutus oli todella paljon normilenkkiä isompi, koska vauhtikin oli niin paljon kovempi. Levätä siis kannattaa, ehkä kevyttä venyttelyä illalla telkkarin ääressä.

Palaamisiin!