Kerrotaan ensin ne huonot, voidaan päättää sitten kirjoitus positiivisiin ajatuksiin. Jalkateräni ovat kipeytyneet. Vasemmasta jalasta kolme keskimmäistä varvasta ja jalkaterä keskeltä, oikeasta jalasta jalkaterän ulkosyrjä kahden ulommaisen varpaan kohdalta.  Aamulla ylös noustessani jouduin nilkuttamaan vasemman jalan kantapäällä ja oikean jalan sisäsyrjällä. Oli aikamoinen suoritus päästä aamiaispöytään.

Tässä päivän mittaan tillustellessa on alkaneet pikkusen helpottaa, oikea jalka kokonaan ja vasen jalka kipuaa enää vähän sen taittuessa askelen loppua kohden. Mietiskelen, yrittäisinkö juoksulenkille vai antaisinko olla. Toisaalta ne ei ole enää kovinkaan kipeät. Mutta sielu tulisi kipeäksi, jos jättäisin menemättä.

Olen kohtuullisen varma, että nuo kipuilut liittyy juoksemiseen. Teen siis niin, että käyn tänään kevyellä lenkillä, ja seurailen tilannetta. Jos kivut jatkuu, niin mietitään sitten mitä tehdään. Onhan noita vaikka minkälaisia kolotuksia ollut, mutta ovat menneet ohi ilman sen kummempaa hysterisointia.

Kiitos muuten kommentoijille muistutuksesta, että helle saattaa turvottaa kovastikin. Olin tosiaan unohtanut tämän asian täydellisesti. No, täällä korvessa helle on helpottanut, ja olo samoin. En ole käynyt puntarilla pariin päivään, ajattelin, että olkoonsa moinen. Punnitaan nyt seuraavan kerran sitten punnituspäivänä, ei tarvitse tässä nyt koko ajan panikoida asian kanssa.

Hyvä uutinen oli siis se, että mieliala ja olo on parantunut huikeasti noista maailmanlopun tunnelmista. Painosta viis, tällä erää.