Varoitus, nyt tulee taas tuutin täydeltä harmaata ja ahdistavaa oloa. Tämä epämääräinen olo on jatkunut jo hyvän tovin, hyviä hetkiä onneksi mahtui mukaan esimerkiksi keskiviikon bodybalance. Sinne täytyy kyllä mennä uudelleen. Mutta eipä tämä elämä aina yhtä auringonpaistetta voi ollakaan.

Tappelen täällä mielialan laskua vastaan. Tänään on kyllä ollut niin masentava päivä, ettei edes juoksu irronnut. Juoksin sitten vain lyhyitä pätkiä, ja nekin vain pakottamalla. Fyysisesti ei mitään ongelmia, mutta nyt ei kertakaikkiaan innostanut juokseminen edes.

Olen ymmälläni, että mikä tämän on aiheuttanut. Minulla kylläkin on kädet täynnä työtä gradun kanssa ja tuntuu, että aina on jotakin, minkä takia en ehdi liikkumaan. Ja minkä takia en voi syödä niin terveellisesti kuin haluaisin. Ja niinä hetkinä kun olisi aikaa, en jaksa. Nytkin pitäisi etsiä illallistarpeet, mikä tarkoittaisi kauppaan lähtöä. Joka tuntuu siis aivan täydellisen ylivoimaiselta tällä hetkellä.

Otahan marmattaja itseäsi niskasta kiinni. Niin kai se toistaiseksi menee. Pelkään vain, että tämä jostain syystä jääkin taas vallitsevaksi olotilaksi. Alan voida huonosti ja kohta sitä ollaankin taas lääkityksellä ja saikulla. Ehkä se pelko on tässä nyt se pahin. Muuten kai sitä osaisi vain antaa itselleen aikaa ja elää läpi tämäkin vaihe.

Viikonloppuna annoin vain olla. Kävimme miehen kanssa kävelemässä kympin lauantaina ihan fiilispohjalta. Olen syönyt ja juonut ihan vapaasti. Pestoleipiä, tortilloja ja olutta lähinnä. Enkä tehnyt gradua sivuakaan. Mutta silti tuntuu, etten saanut viikonloppuna lepoa ollenkaan, en osannut päästää mielestäni kaikkia muistettavia asioita. Nukuin tosi pinnallisesti ja lyhyen aikaa. No, paino tietenkin nousee kaikesta tuollaisesta. Sekin on sitten tässä rikkana rokassa.

Lupaan, että alan nyt etsimään itselleni positiivisia ajatuksia jostain, ja pidän hampaat irvessä kiinni liikuntahetkistäni. Uskon vakaasti siihen, että liikkuminen auttaa kunhan vain jaksan säännöllisesti harrastaa. Se on nimittäin ennenkin toiminut. Ja tekemättömien töiden stressiin auttaa kaikista parhaiten töiden painaminen. Palaamisiin ja ensi kerralla sitten kivempaa aihetta!