-200g, phyh. Tällä hetkellä kaipaan kyllä kovasti omaa puntariani. Se olisi taatusti näyttänyt kivempia lukemia. Mutta kuten sanoin, päivitän oman puntarini lukeman perjantaina (tietenkin vain, jos se näyttää vähemmän... *virn*). Sillä ei puntareiden lukemat keskenään ole verrannollisia.

Fiilis on mitä parhain. Täytynee tänään pitää lepopäivä. Tai ei ehkä sittenkään. Jos kävisin vaikka kevyellä hölkällä tänään. Nyt kun liikkuminen taas sujuu, tekee mieli koko ajan tehdä jotain. Ainakin jotain muuta kuin gradua.

Kohta tulee kaksi viikkoa täyteen, että graduun ei ole ilmestynyt ainoatakaan uutta sivua. Graaah! Alkaa kohta ahdistaa.

Viiden liikuntakerran viikko on kyllä meikälle ihan jees. Ehkäpä yritän tehdä tästä viikosta samanlaisen. Fiilikset ainakin on kropan ja liikkumisten suhteen korkealla, joten jatketaan samaan malliin.

Lonkan koukistajat on eilisestä jumppailusta kipeät. Tai jotkut lihakset tossa lantiolla on. Ohjaaja oli eri kuin yleensä, ja aina sitä vähän erilaisia juttuja kuitenkin eri ohjaajilla on. Pääsin testaamaan oman kehon rajoja ihan eri tavalla, kun uudelta ohjaajalta tuli uusia niksejä. Tuntui kyllä todella upealta. Ja tää on niin mainiota kipua, mikä treenaamisesta tulee...

Keveitä ajatuksia ja aurinkoisia kelejä alkaneelle viikolle, meille kaikille!