Kävin kuin kävinkin juoksemassa eilen. Tein sittenkin tunnin mittaisen lenkin, kevyesti jolkottelin vain. Mutta menetin siltikin yöuneni lenkistä, oma vika kun lähdin niin myöhään, vasta lähes yhdeksän aikaan. Nyt on ihan tajuton väsy päällänsä, kun meni kukkuessa lähes koko yö.

Tai oikeastaan uni oli sellaista tosi tuskaista ja katkonaista. Hikoilin kuin possu teuraalla, ja säpsähtelin hereille vähän väliä. Kovin helpolla noi liikkumiset ei ole uniini vaikuttaneet, mutta nyt tuntuivat ottavan kerralla sitten vahingon takaisin.

Tänään on sit lepopäivä liikunnasta. Tuntuu kyllä, että voisin vain nukkua ja nukkua. Olen jo yhdet päiväunet kiskaissut, ja tuntuu, että olen kovasti toisten tarpeessa. Tänään menee myöhään nukkumaanmeno muutenkin harrastusten takia.

Olo on edelleen kevyt ja mukava. Lisäksi tänään oli jo niin lämmin, että vaihdoin kevät-kesätakkiini. Ja olin revetä riemusta huomatessani, että se on jäänyt väljäksi! Ei ehkä niin dramaattisesti, että tarvitsisi takkikauppaan ihan vielä mennä, mutta syksyllä kylläkin, jos tämä meno jatkuu. Eipä kyllä pahemmin harmita!