Varoitus! Älä lue, jos mielestäsi omakehu haisee.

Tänään on yksi niistä päivistä, kun peilikuvalleen on tullut hymyiltyä. Hyvillä mielin voin todeta oikeastikin hoikkuneeni melko paljon viimeisen vuoden aikana.  Harvoin sitä tulee viihdyttyä peilinsä kanssa näin hyvin.

Eilen myös jumpassa hämmästyin, kun peilistä omia liikkeitäni  katselin, että hitsi, täähän sujuu aika hyvin eikä maha ole enää läheskään yhtä pahasti tiellä kuin ennen.

Kokeilin tänä aamuna taas raitafarkkujani, jotka siis eivät ole mahtuneet jalkaan ostettaessa, vaikka koon piti olla oikea. Nyt nappi jäi enää 3 cm päähän kiinnimenosta, kun oikein venytti. Takapuolesta ovat edelleen kyllä aika tiukat, mutta nyt ne nousi sentään ylös asti. Kun aikasemmin ovat juuttuneet tuohon lantiolle.

Ei välttämättä tarvitse enää kovin montaa kiloa, niin saatan niihin jo pystyä pusertautumaan. Ei sillä, että ne sittenkään vielä käyttökelpoiset olis, kun puristaa niin maan perusteellisesti, mutta kaikki aikanaan...

Fiilis on hyvä, polttelee jo päästä lenkille, mutta huomenna vasta pääsen, tänään pitää taas matkustaa. Toivottavasti junat ei ole aivan ääriään myöten täynnä. Harvoinpa ne tuonne etelän suuntaan onkaan, paitsi lomien jälkeen. Mä matkustan näköjään aina vastavirtaan.

Viettäkäähän oikein rentouttava pitkä viikonloppu, kenellä siihen on mahdollisuus. Mulla onneksi on, ja siitä on nautittava. Hauskaa pääsiäisen odotusta, ja sitten myös pääsiäistä, jos en pääse reissusta päivittämään!