Olo on kyllä paljon helpompi tänään. Kuinkahan paljon hankaluuksista meni taas PMS:n piikkiin? Tällä kertaa kuunkierto tuntui todella paljon pahemmalta kuin pitkään aikaan. En tiedä, oliko fyysiset vai henkiset vaikutukset pahemmat. Mutta molempia oli ihan riittävästi.

Motivaatio on edelleen varovaisessa nousussa. Päätin mennä illalla pumppiin. Tänään se tuntuu houkuttelevammalta, kuin juoksemaan lähteminen. Olen hyvilläni, että nyt alkaa olla taas ihan mukava tehdä ja ajatella tätä elämäntapojen ylläpitämistä. Eipä tuohon tilapäiseen notkahdukseen kaatunut vielä monikaan asia. Ja innolla suunnittelen, kuinka järjestäisin treeniohjelmat juoksukalenterin ympärille.

Nyt mä siis olen valmis nimeämään tuon kevätkiukutteluni tilapäiseksi ja laittamaan sen pääasiassa hormonien piikkiin. Vaikka eikö ole turhan helppo ja ilmeinen selitys? Vastapainoksi hemmottelen nyt itseäni uusilla kasvonpuhdistusaineilla, kosteusvoiteella, ripsarilla, meikkivoiteella ja kajalilla. Eihän niihin mennytkään kuin neljäsosa tilistä, heh. (Kallista olla nainen)

Pystyn jopa ajattelemaan ja haaveilemaan taas siitä, miltä kapeneminen tuntuu. Ja juoksussa edistyminen, siinä todella haluan nyt onnistua. Kaapissa lojuu kirpparilta sovittamatta ostetut musta housut, joiden piti olla passelia kokoa, mutta kinnaavat persauksesta vielä kiinni. Seuraavana tähtään siihen, että mahdun niihin. Ostamishetken jälkeen ne on jo mahtuneet 15 cm ylemmäs. Laitan sitten kuvan, kun saan kinkkuni puserrettua niihin.

 

Kovalla tsempillä tästä eteenpäin!

p.s. Hihkaise muuten kommenttiosiossakin, jos tekee mieli laittaa sähköpostia. Tällöin osaan käydä tsekkaamassa mailit ajoissa.