Juuri grillattiin miehen kanssa kanapihvejä, ja kasvisnyyttejä. Ai himputti, että oli hyvää! Teki vain ihan törkeästi mieli punkkua ruuan seuraksi. Olisi kyllä ollut aivan täydellinen, jos olisi siihen kaveriksi yhden lasillisen punkkua saanut.

Tänään olen käynyt hölkkä/kävelylenkin (60%/40%) 70 min. ja treenasin lisäksi vatsalihakset ja selän pilateksella, sekä harjoittelin tasapainoa bodybalancesta muistelemillani liikkeillä. Lopuksi venyttelin jalat aivan nautinnollisen pitkään. Tuntui suorastaan hekumallisen hyvältä tehdä pitkiä venytyksiä. ;)

Olo on kyllä aivan uskomattoman hyvä. Nyt ei ole lonkkakaan kipeä :D Nää on niitä arkisia huippuhetkiä.

Vaakalukemat edelleen hyvät. Tämän päivän treeni saattaa kyllä nostattaa nestettä lihaksiin. Mutta ei se haittaa. Hölkkääminen sujui kuin tanssi tänään. Tosin, ikuisuusongelma on noi rintaliivit. Omaan melko runsaan etuvarustuksen, ja sen kanssa on tosi hankalaa joskus. Tänään piti sitten köyttää mun urheilurintsikoiden olkaimet omalla patentilla ristiin, jotta sai juoksemiseen riittävän tuen. Mutta kyllähän tuo sitten pitikin tosi hyvin, ja uskon, että se vaikutti suoritukseen aika paljonkin. Pitäisi sijoittaa kunnollisiin liiveihin. Mutta opiskelija kun on… Ja kunnolliset kengätkin olis tarpeen. Mutta näillä kengillä mitkä mulla nyt on, uskon että pärjäisin kesän. Mut ne liivit, ne liivit. Changen sport-brat oli voittanu Sport-lehden liivitestin, oli sattumoisin vielä omalla koollani testattu. Ei olleet ne liivit edes kalleimmasta päästä, joten kun saan riivittyä rahaa tarpeeksi kasaan, astelen testiin luottaen sinne Changeen.

Hitsi vie, kun pääsis jo luistelee. Luistinten keväthuolto vaan odottaa tekijäänsä. En itse uskalla alkaa yksinään purkaa niitä, ja mies on niin hemmetin kiireinen, että se on siirtynyt nyt jo pari viikkoa koko homma. Pian varmaan kyllästyn, katson ohjeet netistä ja katson kuinka paljon tuhoa saan aikaan. Mutta haluaisin tosissaan luistelulenkille jo. Haluaisin myös tietää, johtuiko viime kesän luisto-ongelmat huonosta kunnosta, vai siitä, että laakerit alkoi mennä huonoksi. Nolona täytyy myöntää nimittäin, että viime syksynä jäi luistimet huoltamatta kun niitä talviteloille laitoin…

Sauna on lämpiämässä ja odottelen miestä kotiin moottoripyöräajelulta. Keveyttä ja hyvää tuulta viikoloppuun ihan kaikille!