Helpotus on suunnaton. Pudotusta tuli viime viikosta 600 grammaa. Ei häävisti, mutta eteenpäin kuitenkin. Nyt on kuusi ja puoli kiloa kokonaispudotus. Silti tunnen laihtuneeni enemmän kuin yhdelläkään aikaisemmalla dieetillä, sillä täytyy kehua, että olen kiinteytynyt liikunnan ansiosta melko paljon. Vaatteistakin sen huomaa.

Pelkään kyllä, että jään jumailee sitten tähän painoon…

Olen onnellinen tuosta liikkumisen lisääntymisestä. Tänään huomasin, että kunto on parantunut. Raahasin kahdeksankiloista kauppakassia kaupasta kotiin kolmisen kilometriä. Jaksoin, ei tarvinnut edes puuskuttaa kertaakaan, kunhan kävelin menemään. Muutenkin on tullut arkiasioiden vuoksi käveleskeltyä tänään noin puolitoista tuntia, eikä tehnyt edes tiukkaa. Aikaisemmin tuo kauppakassin raahaaminen olisi ollut kyllä aivan yhtä tuskaa.

Arkielämän komiikkaa. Ostin kauppareissulla yhden pallon jäätelöä. Istahdettuani tähän koneelle housut repesivät.  Onneksi housut repesi vanhuuttaan, kauhtuneet vanhat farkut, jotka on aikaisemmin olleet kovin kinttanat, pääsi nyt uuteen käyttöön, eivätkä sitten kestäneet kuin pari viikkoa aktiivisessa käytössä.

Jäätelö oli kyllä hyvää, vanhanajan salmiakkia. Tässä tämän päivän herkutteluhetki, joka ei edes mieltä vaivaa. Teki mieli jäätelöä, ostin (pienen pallon) jäätelöä. Aikaisemmin niitä olisi pitänyt saada vähintään kaksi, sekä kastikkeet ja strösselit päälle. En syönyt myöskään vohvelia jäätelöstä, se on minusta aina ollut jotenkin pahan makuinen.

Elämä osaa joskus olla sitten ihanaa.