Pari päivää hurahti tässä välissä niin, etten oikein huomannutkaan. Joulumyyjäiset on nyt pidetty, leipomani herkut olivat menestys! Ihana kuulla kehuja leivonnaisista, sillä todella tykkään värkkäillä. Olen sydämeltäni kyllä käsityöihminen, puutyöt, leipominen, käsityöt, ompelu... Sellaiset sujuu ihan mukavasti, ja kaikissa voi kehittää ja hyödyntää sitä silmän ja käden koordinaatiota. Yksi juttu vain, mikä minulta ei koskaan tosin ole onnistunut, on pianonsoitto. Jostakin ihmeellisestä syystä en ole koskaan kunnolla pystynyt tekemään oikealla ja vasemmalla kädellä eri juttuja. Olen kyllä tosin kymmensormijärjestelmän oppinut, joten miksi ei onnistuisi se pianonsoiton oppiminenkin samalla tavalla, mutta ei koskaan oikeastaan ole ollut niin paljon aikaa.

No, se siitä höpinästä. Huomenna on kova paikka, kun on miehen työpaikan jouluruokailu. Tarjolla on aivan kaikkea ihanaa jouluruokaa, mitä kuvitella saattaa, ja myös aivan järjettömän hyvää oikeaa joulukinkkua. Ja nyt pitäisi lujana vielä viimeinen viikko tämän paaston kanssa olla. Onneksi nuo kalaruuat myös uppoaa, joten maisteltavaa riittää. Itse en taida kinkkuun kajota, mutta saas nähdä, miten mies pystyy vastustamaan kiusausta 

Varoitus, älä lue seuraavaa, jos pidät isoista rinnoista kärsiviä tyhjän valittajina.

Sain eilen mieheltäni etukäteiseksi joululahjaksi ostosreissun liiviliikkeeseen. Mukavan ja osaavan myyjän avustuksella hankin omistukseeni kahdet liivit. Tavallisista kaupoista minun on turha haaveilla löytäväni liivejä. Rintakehän ympärysmitta oli edellisistä liiviostoksista lyhentynyt yhdellä koolla. Mutta höh sentään, kuppikoko oli kasvanut kun kaksoset eivät olleetkaan pienentyneet ympärysmitan pienentyessä. Tiedän, että moni nainen suree rintojensa pienuutta, ja kiristelee hampaitaan, kun isorintaiset valittaa. Mutta eipä se tämäkään ole mitään herkkua, uskokaa pois! Tiedän myös, että moni muukin kamppailee saman ongelman kanssa, mutta onneksi apuakin on saatavilla!

Olen saattanut aikaisemminkin kirjoittaa, että kun/jos onnistun sen normaalipainon saavuttamaan, hankkiudun kyllä pienennysleikkausjonoon. Siksi vasta painonpudotuksen onnistuttua, koska olen saanut plastiikkakirurgilta tietää, että ensin täytyy merkittävästä ylipainosta pudottaa, kun yleensä ne ylisuuret rinnat siinä samalla pienenee. Tähän olen toivoni pannut, mutta eipä ole ainakaan vielä mitään tapahtunut. Haluan leikkaukseen paitsi siitä syystä, että pienempien kanssa olisi paljon helpompi olla, mutta myös pelastaakseni uskottavuuteni.

En nyt viitsi tästä enempää avautua, toivottavasti joskus kuitenkin voisin raportoida päässeeni leikkaukseen, sillä mielestäni noin kourallinen per puoli on tässä asiassa täysin riittävästi. 

Mutta on iloisempaakin asiaa, sillä toiset ostamani liivit ovat viimein ne haaveilemani urheiluliivit! Lähtisin heti testaamaan juoksulenkille, mutta pakkanen paukkuu ja ritisee 23 asteessa. Nyt en uskalla lähteä sitä pakkasjuoksua harrastamaan. Täytyy tyytyä tänään muutenkin kotijumppaan, ihan tuon kelin vuoksi, ulos voi mennä kävelylle korkeintaan. Vaikka kyllä on ihanaa, että viimeinkin on talvi, ja aurinkokin paistaa. Mielialakin on heti pelkästään senkin vuoksi paljon parempi.

Jossain kirjoituksessani taisin väittää, että seuraava punnitus olisi 28.12. Puhuin tietenkin läpiä päähäni. Edellisen kerran punnitsin 7.12. joten tietenkin se seuraava punnitus on 21.12. Se on oikeastaan ihan kiva juttu, saan tuloksen ennen joulua ja sitten voidaan jännityksellä odottaa, miten joulun fiilissyömingit vaikuttavat painoon. Saattaahan se kyllä nousta, täytyy nyt asennoitua silleen, että se vähäinen kilon-korkeintaan parin nousu ei ole mitään vakavaa, vaan todennäköisesti pääasiassa pelkkää turvotusta. Ja vuodenvaihteen jälkeen sitten jatketaan ihan uudella innolla!

Kiitos kaikille kommentoijille. En edelleenkään ole onnistunut löytämään tästä, kuinka lisätä itse kommentteja. Jos joku osaa sanoa, kuinka se tapahtuu, niin mieluusti otan neuvoja vastaan. Lisään nyt kommentit sitten tavallaan "sisäänkirjautumatta" , mutta minun kommenttejani yhtä kaikki