Oho, olin tänä aamuna positiivisesti yllättynyt, kun vaaka näyttikin samoja lukuja kuin viime punnituksessa. Muuten se onkin huidellut ties missä tämän kahden viikon ajan. No, jospas sitä sitten päästäisiin siihen samaan edes kuin viime punnituksessa. Tosin ei voi olla varma, saattaa sitä nousua silti tulla. Tänään meinattiin nimittäin kebapille   ja huomenna äitiä moikkaamaan kaakun kera.

Mutta saas nähdä, tuleeko sinne mentyä. Käyn tänään ainakin juoksemassa taas pitkän lenkin, jospa kulkisi vähän paremmin kuin torstaina. Silloin sitä oli kyllä kuin liisterissä. Juoksin silloin 40 minuutin lenkin ja senkin vaan hampaat irvessä.

Tältä aamulta muuten taas ihania vaateuutisia. Viime keväänä tilaamani vaaleanruskeat kesähousuni solahtivat jalkaan, kun ne sattumalta vaatekaapilta löysin. Ja nehän ei menneet päälle silloin kun tilasin ne. En jaksanut lähettää niitä takaisinkaan, taisin unohtaa tai miettiä että kyllä ne varmaan joskus mahtuu. Ja niin ne mahtuu! Loistavaa.

Lopuksi vain vielä sananen, kun tuli mieleen. Yli 90 vuotias mummoni katsoo/katsoi silmä kovana sitä Maalaislääkäri(?)- sarjaa. En tiedä tuleeko se enää telkkarista, kun en ole sitä katsonut. Mutta tohtorin terveysjorinat on menneet mummille niin paljon perille, että oli sitä mieltä, että hänen täytyisi syödä vähärasvaisesti ja on kuulema melko pyöreässä kunnossa. Voi pojat, olinpa ällistynyt kuullessani mummun jutut.

Voisko siellä telkkarissa vähän miettiä, että kenelle sitä terveysintoilua suuntaa, olis voinu vaikka sanoa, että yli 70-vuotiaita tää ei koske, ne saa syödä aivan ja just mitä haluaa? Mummu syö niin huonosti muutenkin, niin ei todellakaan saa alkaa karsimaan ruokavaliosta yhtään mitään rasvaa tai ruokia, se tie vie kyllä pahaan jamaan, kun nyt on mummu ihan kohtalaisessa kunnossa vielä. Voita on syönyt ja suolaa koko ikänsä. Sen kuin alkais juomaan viskiä terassilla ja polttamaan sikareita, on jo sen ikäinen, ettei haittaa yhtään mitään, tärkeintä olisi elää ne viimeiset vuotensa onnellisena.

Siinäpä siis purkaus. Suojelkaa mummoja terveysintoilulta!  

Hauskaa viikonloppua kaikille! Ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille!