I. Haluan päästä moottoripyörämatkalle mieheni kanssa. Tällä hetkellä olen niin tuhdissa kunnossa, että meidän moottoripyörämme maksimikantavuus sallisi minun hypätä kyytiin alasti, ilman kypärää ja matkatavaroita. Joten tahdon päästä katselemaan Norjan vuonoja moottoripyörän kyydistä, kunnolla varustautuneena.

II. Haluan selvitä kovasti rakastamistani vaellusmatkoista paremmin. Haluan, että jaksan enemmän ihastella maisemia, haluan pystyä nousemaan aamuisin laverilta tai retkipatjalta ilman kipuja. Haluan päästä entistä pidemmälle ja entistä korkeammalle. Rakkauteni autioon erämaahan vaatii paljon. ;)

III. Haluan ensi kesänä osallistua juoksutapahtumaan. Tavoitteena on 5-10km juoksu, ja haluan selvitä siitä kunnialla. Ilman, että olen aivan mankelin läpi vedetty juoksun jälkeen.

IV. Haluan itselleni kukkamekon ja saappaat. Tiedän hyvin, että voin pukeutua kukkamekkoon tämänkin kokoisena. Toiveena onkin näyttää siinä kukkamekossa tietynlaiselta. Toiveiden kukkamekkokaan ei ole mikä tahansa mekko. Saappaat haluan löytää sellaiset, jotka menevät hikoilematta kiinni. Niistä olen haaveillut pitkääkin pidempään.

V. Haluan, että mieheni jaksaa joskus kantaa minua. Tämä on aivan täydellisen naurettava toive, tiedetään. Mutta haluaisin joskus olla sellainen, jonka mies jaksaa kopata syliin ja vain kantaa makuuhuoneeseen. ;) Eikä ole oikein kohtuullista, että odottaisin miehen alkavan treenata siihen malliin, että jaksaa yli 90-kiloista naisihmistä kanniskella pitkin poikin, joten tässä täytyy hieman itse tulla vastaan…

Toiveita on paljon muitakin, ja monia syvällisempiä ja monia pinnallisempiakin. Varmasti joskus niistäkin kirjoitan. Nuo pienet asiat ovat kuitenkin tärkeitä, sellaisia jotka pitävät tahtoa yllä vaikeissa paikoissa ja saavat jatkamaan epäonnistumisten jälkeenkin. Siksi uskon, että jokaisen olisi hyvä miettiä itselleen asioita, joita toivoo ja joihin pyrkii.

Haastanpa jokaisen lukijan, joilla on oma elämäntapamuutos/kuntoilu/laihdutus meneillään, kertomaan viisi omaa, ensimmäiseksi mieleen tulevaa toivetta ja odotusta joihin pyrkii, blogissaan, tai täällä kommenttiosiossa. Ei haittaa, vaikka kuinka hömppää olisi!