heipsis! Täällä sitä taas vain ollaan. Yritys on edelleen kovana päällä, vaan en kyllä voi kehua menestystäni. Haluaisin kovasti tehdä hyviä valintoja, mutta en tiedä mikä mättää. En ole syönyt kotona moneen viikkoon, sitä se kaiketi johtuu. Kotona on kaikki asiat kunnossa. Ulkona ja kylässä ruokavalio on jotain pitsaa, hampurilaisaterioita, pullaa, keksiä, jäätelöä, sipsiä, ravintolaruokaa… Argh.

Tänä iltana menen taas pitkästä aikaa jumppaan. Olen saanut uuden jumppakaverin, aivan mahtava juttu. :) Toivon, että kun liikuntahomma lähtee taas rullaamaan, niin ehkä onnistun alkamaan säännellä myös syömistäni. Tai en tiedä. En noin suoraan sanoen tiedä, mitä voisin tehdä. En ole syönyt kotona yhtään oikeaa ateriaa, aina on ollut joku meno tai ulkonakäynti sovittuna. Ahdistaa! Miten ihmeessä tästä tuli parissa viikossa näin hankalaa?

Syksyn rutiinit eivät ole vielä asettuneet siis uomiinsa. Pitänee varmaan alkaa rajoittaa tuota pitkin kyliä viimottamista. Kyläreissut oli asia erikseen, nyt on sattunut sellainen ajanjakso, että lähes koko ajan olen syönyt jossakin muualla kuin kotona. Valinnat tuntuu olevan miljoona kertaa vaikeampia, tai suorastaan mahdottomia.

Voihan paska. Pakko tehdä jotain.