Painorintamalla masentavaa, reissusyöminen pompautti painon taas nousuun. Siirsin sitten punnituksen ensi maanantaihin. Tosin tiedä sitten, tuoko se muutosta tilanteeseen, sillä lähden huomenna taas reissuun, ohjelmassa jälleen, kuinkas muuten, syömistä ja juomista.

Vähän meinaa ketutus nostaa päätään, kun gradun viimeiset sivut ja editointi-stilisointi-muokkaushässäkkä on käynnissä, ja kesä on kuumimmillaan. Enkä osaa nauttia mistään, kun silloinkin kun en kirjoita, mietin, että pitäis kirjoittaa. Meinaa myös laihisdepis taas iskeä... mutta ei saa antaa sille periksi!

Tänään tehtiin kyllä ihana, todella rauhallinen, matalan sykkeen iltalenkki, juoksu tuntui taittuvan aivan kuin itsestään. Laitan lukuja ylös tänne, ekaa kertaa ja se kyllä tuntuu uskomattoman pelottavalta. Ihme juttu, kuinka tuntuu, että paljastaisin jotakin hyvinkin yksityistä, jonkin todella heikon puolen itsestäni. Mutta rohkaisen mieleni:

40:54 min.
4,8 km
keskisyke: 133
sykepiikki: 146

Ja revitään iloa nyt myös siitä, että uimavedet on ihanan lämpimät, vaikka en uskallakaan julkiselle rannalle mennä, ainakaan ruuhka-aikaan. Nyt uimaan, se viilentää mukavasti ennen nukkumaanmenoa.