Nimittäin positiivisuuskierteessä. :D

On ihan välttämätöntä tulla ihan tämä asia raportoimaan, nimittäin tänään tulivat tilaamani liivit. Ihailtavan nopeaa toimintaa. Toiset liivit solahtivat päälle kuin unelma, toisiin joutui varustusta vähän asettelemaan, mutta aivan käyttökelpoiset silti arkiliiveinä nekin. Ihan mieletön juttu, sain kahdet kauniit ja kerrankin(!) passelit liivit 40 eurolla. En ole varmaan koskaan tullut liiviostoksista hyvälle tuulelle, mutta kerta se on ensimmäinenkin!

Herkuttelin tänään pitaleivillä, joita söin päivälliseksi. Leivässä ei ole kyllä kuitua nimeksikään, mutta hyvää oli. Ja kasviksia tuli syötyä runsaasti niiden seassa. Olen tässä siirtymässä pikkuhiljaa siihen suuntaan, etten enää kovin tarkkaan pingota syömisten merkkaamisessa, ajattelin katsoa, josko oppi olisi mennyt päähän ja pärjäisin jo hieman ilman. Loppuelämääni kun en ajatellut syömisiäni arkistoida, siitä tulisi kyllä melko monta hyllymetriä tavaraa! :D Mutta jos alkaa näyttää siltä, etten vielä osaakaan, niin voin aina palata ruokapäiväkirjan pariin.

Minunkin täytyy kyllä jakaa kiitosta blogissani vieraileville Helkaneidin esimerkkiä seuraten, on kyllä ihanaa, että jaksatte käydä kommentoimassa kirjoittelujani, blogisiskot! Kirjoittaminen on paljon mukavampaa, ja ruodussa pysyminen helpompaa, kun tietää, että olette siellä. Parhaani mukaan pysyttelen ajan tasalla myös teidän blogeistanne, on mainiota lukea samaa matkaa kulkevien tarinointia.

Tuli vähän enemmän, kuin pelkkä liiviraportti. :D

Aurinkoisia kelejä, terkuin Sotaronsu