Kurkku on kipeä juuri sillä viheliäisellä tavalla, joka enteilee sairastumista ja helkkarin kurjaa paria seuraavaa päivää. Masentaa jo etukäteen. Tänään jäi kiireiden, mutta myös tuon kurkkukivun takia lenkit juoksematta. Katsotaan, mihin suuntaan tämä homma huomenna kehittyy.

Viikonloppu ei sujunut niin hienosti, kuin olisin toivonut, mutta ei myöskään mennyt niin huonosti kuin pelkäsin. Nyt on kuitenkin kunnon turvotus päällänsä. Lauantaina tuli syötyä aurajuustoa ja pitsaa ja kaksi lasia viiniä, sekä kahvilla kakkua tänään ja eilen plus kermajuustoa arvioimaton määrä viikonlopun mittaan. Että siinäpä ne, mitkä poikkesi suunnitelmista. Vähän jotenkin harmittelen niitä, mutta se ei oikeastaan kannata, ei niillä juurikaan todellisuudessa ole merkitystä. Mutta silti, ei huomenna kyllä silti ole mitään menestystuloksia esiteltävänä, juurikin tästä suolaturvotuksesta ja mahajumista johtuen. Todellisuudessa ei ole mahdollista lihoa, siis rasvaa, niin paljoa viikonlopun aikana, ja vaikka olisikin, kieltäytyisin ajattelemasta asiaa ja masentumasta siitä!

Punnitsen kyllä itseni aamulla, mutta saattaa mennä iltaan, että pääsen kirjoittamaan tuloksia ja mietteitä ylös. Hyviä öitä tältä erää!

p.s. katsoin äsken hieman leuka auki tuota maailman lihavimmasta teinistä kertovaa ohjelmaa. Se oli kyllä itseasiassa poikkeuksellinen ohjelma siinä mielessä, että tuohon ihmissuhteiden ruotimiseen oikeasti perehdyttiin. Ja löytyihän niitä syitäkin tilanteelle sieltä sitten. Toivottavasti sekopäinen äiti ja vauvahoitoon tottunut änkyräteini onnistuu hoitamaan itsensä kuntoon!