Olen 27- vuotias naisenpuoli, työelämässä ja pätkätöissä. Olen onnistunut laihduttamaan ja muuttamaan elämäntapojani, mutta en edelleenkään sillä tavoin, että uusi elämäni kestäisi kaikki kolhut mitä vuosien mittaan tulee. Nyt ollaan jälleen pudottamassa alamäen myötä kerättyjä kiloja, ja opettelemassa kestävää elämäntapaa.

Laihdutusfilosofiani on tiivistetysti sanottuna rento. Yritän löytää ja säilyttää sellaista terveellistä elämäntapaa, jonka uskoisin pystyväni säilyttämään koko loppuelämäni. Keinovalikoimaan ei siis kuulu kieltäymys, pikakuurit, nälkä, itsekidutus. Kiloklubi ja Patrik Borgin Rentoa painonhallintaa- kirja ovat paikat, josta olen suurimmat vaikutteeni saanut. Laihtuminen on hidasta, kuten painotaulukosta huomaa, mutta elän toivossa, että tulokset ovat sitäkin pysyvämpiä.

Tuloksiin yritän ruokavaliolla, joka sisältää mahdollisimman tasapainoisesti ravintoaineita. Erityisen paljon yritän syödä kasviksia, suositellut 600 grammaa päivässä. Eräs projekti on myös lihankulutuksen vähentäminen. Pyrin myös harrastamaan paljon liikuntaa, sydäntä lähellä erityisesti juoksu, kuntosali ja pilates-jooga, sekä kesäisin rullaluistelu ja vaeltaminen.

Blogin sisältönä on siis vaihtelevalla menestyksellä jatkuva terveellisempien elämäntapojen harjoittaminen, kuntoilun ja laiskottelun välinen kamppailu sekä lihavana olon ahdistusta ja laihduttajan psykologiaa. Olen otettu, että luet blogiani!