Heh, jos kärsin turvotuksesta, niin minun on syytä olla todella iloinen. Vieras vaakakin vilkutteli viehkeän mukavia lukemia tänään. Kuun asennosta päätellen saattaisin kärsiäkin turvotuksesta, vaa'an lukemista päätellen taas en. Kuun liikkeiden seurana myös kartutan kokemuksiani kunnon alavatsakivuista. Toivottavasti illan jumppa toisi hieman helpotusta tilanteeseen.

Viime yön nukuin kuin tukki. Lepo tuli tarpeeseen, mutta siltikin tuntuu, että päikkärit olis tänäänkin eetvarttia. Tosin ei jouda nukkumaan, on paiskittava hommia gradun kanssa vaikka silmät verillä. Ja mitä enemmän aikaa kuluu, sitä vähemmän mulla on käytettävänä aikaa, ja sitä enemmän alan panikoida ja sitä vähemmän saan aikaan... Hienon oravanpyörän olen itselleni rakennellut.

Harvinaisen pitkään on kestänyt tyytyväinen olotila kropan kanssa. Yleensä se karisee PMS:n tai muiden astraalituulten mukana silloin tällöin, mutta nyt olen kestänyt suhteellisen vakaana jopa kosmisen taustasäteilyn lisääntymisestä huolimatta.

Nyt kun muut sää(nnö)lliset harrastukseni ovat tältä kaudelta ohi, suunnittelin, että tiistai-illat voisin jatkossa pyhittää bodypumpille. Pääsenköhän ikinä enää takaisin kuntosalille? Syytä kyllä olis. Sisäänkäynnin eteen on jostain syystä rakennettu Berliinin muuri. (Hyvä, ettei sentään Kiinan muuria. Se on kestänyt jo tuhansia vuosia.)