Runosuoni senkun kukkii, päivän kolmas postaus tulee tässä. Tämä päivä ei todellakaan mennyt putkeen. Olen koko päivän napostellut ylimääräisiä.

Päivä lähti menemään hyvin, tein lounaaksi paprikalla ja ananaksella ryyditettyä jauhelihakastiketta. Sen jälkeen ei olekaan mennyt niin hyvin. Ravintolavaunussa vatsaani löysi tiensä kinuskimuffinsi, teki ihan järjettömästi mieli jotain makeaa. Sitten kun pääsin perille, söin lukemattoman määrän hapankorppuja koskenlaskija-juustolla. Ei siinä mitään, ihan hyviä ne hapankorput, mutta olis pitäny laittaa ruokaa koska oli nälkä. Sen sijaan vedin sitä hapankorppua kuin henkeni hädässä. Ja sitte illalla vielä teki mieli napostella jotain BJ:n toilailuille nauraessa, niin nappailin muroja paketista.

Nämä siis sen lisäksi, että tein kuitenkin illalla harrastuksista kotiuduttuani ruokaa ja söin iltapalaksi rahkaa. Napostelupäivä siis. Mutta en tiedä, saattaa tämä hiilari- ja naposteluhimo johtua siitä, että elimistö kaipaa paikkausta tuon perjantain lumessatarpomisepisodin ja sunnuntain typerän ylimääräisen lenkin jälkeen. Annoin mennä sitten, enkä tuskitellut syömisiäni. Nyt jälkeenpäin sitten tosin vähän harmittaa.

Mutta eipä tällekään enää voi mitään. Hyvin syödyn viikonlopun jälkeen tosin ei enää oikeasti haluttaisi tehdä tällaista. Huomenna sitten paremmin, lupaan syödä kaikki ateriat ajallaan. Kroppa se yrittää näillä himoilla aina kertoa jotakin, joten yritetään nyt kuunnella sitä viestiä ja antaa sitä energiaa.

Nyt suihkuun ja nukkumaan.