Uudet pohjalliset muuttivat jalkojen asentoa melko paljon, entiseen verrattuna.  Oikeassa jalassa se tuntui yksinomaan hyvältä, ja sen osalta voinkin sanoa, että pohjallinen jää käyttöön. Kävin siis juoksemassa sellaisen vitosen testatakseni pohjallisia.

Mutta vasen... se oli kyllä kamalaa. Pohje kuormittui tosi oudosti ja jäi välillä jotenkin jumiin. Tuntui, että oikealla jalalla juoksisin vaikka maapallon ympäri, mutta vasen väsyi ja kipeytyi. Ihmettelen, että sain vasuriinkin niin voimakkaasti tuetun pohjan, koska tutkimuksissa katsottiin, että vasemmassa jalassa asentovirhettä ei ole kuin nimeksi.

En nyt tiedä, onko mun tarkotus käyttää sitä vasenta pohjallista lainkaan. Kun puhetta oli, ettei vasempaan välttämättä tarvitse edes erikoispohjaa... Testit nyt sitten jatkuu, katsotaan mihin se lähtee kehittymään.

Viikko alkaa kääntyä lopuilleen ja pitäisi alkaa pakkaamaan tavaroita. Olen jo pessyt pyykkiä hiki hatussa, ettei tarvitsisi pyykkiä viedä mukanani kotipuoleen. Vaatteista voin heittää varmaan noin 40% pois, sellaisia joita en ole pitkääkään pidempään aikaan käyttänyt. Ja myös niitä isoja vaatteita, hih. Sellaiset vaatteet heitän pois, jotka on väljiä, en aio enää ikinä olla sopiva niihin.

Vaan niitä työpaikkoja ei ole vielä ilmaantunut. Nyt on ollut jopa haastattelurintamalla täysin hiljaista. En ihan vielä ala huolestua, mutta en kyllä loputtomasti voi odotella. Mutta nyt täytyy keskittyä muuton läpiviemiseen, gradun painamiseen, osoitteenmuutokseen, myöhästyneiden kirjojen palauttamiseen...

Palaamme!