Olin kamalan väsynyt herätessäni. Päivä meni muuten mallikkaasti, yhtä ylimääräistä tortillaa ja suklaavaahdoketta lukuunottamatta. Vaikka tänään oli suunnittelematon herkkuhetki, niin ei kai tässä auta muu kuin porskuttaa vaan. Suklaavaahdosta tuli alle 150 kcal ylimääräistä, tortilla oli vähän vakavampi juttu, mutta sekään ei tätä hommaa kaada, sillä iltapala jää nyt kyllä syömättä kun on vieläkin maha niin täynnä. Maha on taas kipeä, oletettavastikin noista edellä mainituista johtuen.

Tänään sain myös palautetta jälleen opiskeluistani. Ja leijuin pilven päällä, sillä niin hyvä palaute oli. Tänä keväänä opiskelut on rullailleet mainiosti eteenpäin. Tosin saa nähdä, ensi viikolla on tentti ja jos alan väsähtää niin voi olla helppo alkaa lipsumaan. Mutta onneksi se on vasta ensi viikon murhe.

Torstain punnitus lähenee ja paniikki kasvaa. Olen vihainen ja peloissani. Kiloja on lähtenyt aika vaatimattomasti sen jälkeen. Totta puhuen, ei siis edes yhtä kokonaista kiloa. Silloin pudotus oli 4,7 nyt se on 5,4. Täytyy jotenkin henkisesti terästäytyä siihen, että haukut tulee. On kyllä paha mieli jo valmiiksi, sillä se mitä olen saavuttannut vuoden alusta alkaen, ei merkkaa lekurille mitään, kun se ei minua tunnu millään uskovan. M-a-s-e-n-t-a-v-a-a.

Nukkumaan, hyvää yötä.