Juoksutapahtuma on nyt valittu! Neljännesmaratoni Levin Ruskamaratoonilla. Ens vuonna sitte puolikasta yrittää? Nyt mä kuitenkin keskityn siihen, että pystyn tuolla kympillä nostaa nopeutta. Lakkaan siis tekemästä matkaennätyksiä. Jotain intervalli/vauhti muuta buustia nyt pitää löytää. Juoksufoorumit taas kutsuu...

Sitte, kävin tänään avaamassa rullaluistinkauden. Ja voih, ne uudet luistimet kulki kuin unelma. Ei voi sanoo, et ajatus, kun se nyt ei tosiaankaan meikällä kulje. Mut kyllä nää rappeutuvien maakuntien suomen asfaltit on silti karseessa kunnossa. Mutta silti oli mukavaa, sillä luistin kulki röpöistä huolimatta. Nyt otin vain tuntumaa luistimiin, otan sykemittarin seuraavalla kerralla sitte mukaan. Vähän pelkään, etten uskalla mennä niin kovaa, että saisin sykkeet tarpeeksi korkeelle. Ei se sillee haittaa, ihanan rentoa oli nyt. Testataan seuraavalla kerralla kuinka kovasti noilla pääsee.

Plääjh. Maanantain punnitukseen ei kyllä näillä näkymin ole luvassa mitään, yhtään mitään. ehkä vähän nousua. Pyh. Mutta puntarin piru ei silti saa viedä sitä iloa multa, että vähän sieltä sun täältä on tullut kehuja hoikistuneesta olomuodosta. Kuljeskelen ympäriinsä koon 40 hame päällä. Mutta älkää hämääntykö, siinä on joku virhe tullut koska se menee päälle. Muutoin käytössä edelleen 44. Mutta kyllähän se mielialaa nostaa, vaikka miten olisikin virheellinen kokolappu, haha!

Nyt pitää kyllä niin hillitöntä kiirettä, että blogin päivittäminen saattaa välillä pätkiä. Pätkin itseäni päähän gradulla ja tilausompeluilla sekä työttömyydellä ja muutamalla muulla jutulla. Olen kyllä todella loman tarpeessa. Mutta toki kyllä, käyn päivittämässä kun vain suinkin ehdin ja jaksan. Todennäköisesti ihan yhtä ahkeraan kuin aikaisemminkin, mutta jos hiljasta välillä on niin silleen, ei todellakaan tarkoita, että olisin hiljentynyt. Ihana juttu, että täällä käypi porukkaa ja jaksaa lukea ja kommata.