Päätin nyt siirtää blogini, blogitus.netistä edistyneempään palveluun. Tuntuu haikealta :D Kävin tarkastelemassa myös muun muassa bloggeria, mutta käyttöehdot pelästyttivät minut suomalaisen palvelun pariin. Nyt sentään käyttäjän ja palvelun toimia säätelee sama laki.

Toivottavasti kaikki jaksavat seurata mukana. Siirtelen vanhoista kirjoituksista parhaat palat vuodelta 2009 tänne kunhan ehdin. Ja jos uusia lukijoita eksyi tänne, niin tervetuloa vain mukaan!

Muuttaminen on ikävää hommaa, näköjään myös blogin muuttaminen.

Vuoden kirjoituksien läpi kahlaaminen on melko valaisevaa. Kesän jälkeen olen hakenut suuntaa pitkään ja hartaasti. Ja näkyy olevan vieläkin hakusessa. Kun laitoin punnituksista vain kuukausittaisen tuloksen ylös, niin taulukko ei näyttänyt laisinkaan niin lohduttomalta, kuin mitä itse kuvittelin. Enää 600 grammaa, ja kymppi on virallisesti tältä vuodelta rikottu.

Kasvisruokailu, voi minua. Tänään yhdistetty päivällinen ja lounas koostui 10 mozzarellatikusta dippeineen. Tällä tavoinko meinasin sitä hyvää oloa lihattomaan ruokaan vaihtaessa tavoitella?! En vain ehdi tai jaksa panostaa. Tikut tarttuivat leipomistarvikkeiden mukana matkaan, enkä älynnyt edes mitään muuta ruokaa ostaa. Satsumia sentäs välipalaksi ostin, jospa niillä nyt loppupäivän pärjäisi.

Olen kuunnellut joululauluja ja leiponut joulua varten. Olisi toki myös töitä tehtävänä, sekä opinnäytetyötä ja luentopäiväkirjaa. Puuhpääh. Hengästyn ihan ajatellessa tuota kaikkea. Sen lisäksi, että kuntoilemaankin olisi syytä lähteä. Tosin ihanaa, että on tullut talvi! Joten parempi nyt vain lähteä sinne ulos. Tuleehan siitä parempi mielikin.

Toivottavasti blogielo lähtee hyvin käyntiin vuodatuksen kanssa. Palaamisiin! -Sotanorsu