Tänään onnellisena kirmailin lenkkitaipaleelle, koska mulla oli peräti kaksi lenkkikaveria. Tulin siitä hyvin hyvin onnelliseksi. Kolme kovaa vetoa mahtui lenkkiin ja mukavan raukea olo nyt on.

Pelkäsin lenkille lähtiessä, että huh, miten mä voin pysyä tän porukan tahdissa, aargh. Mutta pysyin, kuin pysyinkin. Ilman mitään ongelmia, kovempaakin olisin itse asiassa voinut mennä.

Sitä kun yksin juoksee, omasta vauhdista ja muusta jää kuitenkin jotenkin epätietoiseksi. Ja siksi jännitti lähteä kimppalenkille.

Mutta sain kuulla porukan kokeneimmalta, että juoksen hienosti ja vedot meni todella nopeasti. Mikäs se iltaa sen enempää voisikaan piristää!

Nyt on kyllä aktivoitunut se varoittamani tilanne, että blogipäivityksiin saattaa välillä tulla katkoja. En ole kertakaikkiaan ehtinyt päivittää, ja sekös riepoo. Huomenna kuitenkin luovutan tilaukset eteenpäin, eli jäljellä ei olis taas kuin gradunkirjoittelu. Ehkä aktivoidun lisää sitten :)

Mutta paino ei ole laskenut, maanantaina saattaa taas siis tulla nollatulos tai nousua jopa. Mutta se sitten maanantaina.