Heipsan!

Uppouduin kovasti viikonlopun viettoon, enkä sitten ehtinytkään kirjoittelemaan. Nyt on taas pyöriskelty hyvässä ruuassa ja juomassa muutama päivä. Saapa nähdä, mitä esimerkiksi puntari huomenaamulla sanoisi.

Tosin täytyy kertoa, että joudun käymään puntarilla muulla puntarilla kuin omallani, joten... tulokset ei kahden vaa'an välillä ole aina täysin vertailukelpoiset. Joten saatan päivittää painotuloksen uudelleen, kunhan pääsen kotiin. Siis jos lukemat jotenkin tosi olennaisesti poikkeaa toisistaan. Antaa ehkä realistisemman kuvan etenemisestä... tai mukavamman luvun tuohon sivupalkkiin katseltavaksi?

Torstaina kävin siis Zumbaamassa. En ole ehkä kertonut täällä, mutta en välttämättä ole mikään kauhean  tanssitaitoinen, tai tanssillinen ihminen. Toisin sanottuna, olen liikuttavan hidas oppimaan askelkuvioita ja huono pysymään rytmissä. En päässyt vielä ekalla kerralla kovin hyvin sisään hommaan, vaatii minulta paljon enemmän opettelua pysyäkseni mukana, ja lakatakseni tuntemasta  vain hölmöileväni koko ajan. Mutta menestyksen salaisuushan on: stay off your comfort zone. Joten lisää harjoittelua, kyllä se siitä alkaa suttaantua.

Tällä viikolla on tullut liikuntakertoja ihan kivasti, tänään tulee siis viides kerta. Voin olla kyllä todella tyytyväinen. Eilen käytiin taas juoksemassa miehen kanssa, tänään suuntaan bodybalanceen toista kertaa tälle viikolle. Rentouttavaa sunnuntaita kaikille muillekin!