1. Ajattelin kauppaan pyöräillessäni, että tuleeko vielä se päivä, että reidet lakkaa kävellessä koskemasta toisiaan? En halua mitään perverssin iso rakoa jalkojeni väliin, mutta farkut saattais kestää pidempään jos ne ei ihan kiinni olis toisissaan? Tarkoittaa siis sitä, että reisien ympärysmitasta täytyy lähteä ja paljon.

2. Palasin teini-ikään: Aknen lisäksi koin tänään niin vahvan musiikillisen elämyksen, ettei niitä ole tullut oikeastaan sitten teinivuosien. Tarotin I'm here iski niinq miljoona volttia! Muistan kaksi kertaa elämästäni, tämän lisäksi, kun olen kokenut näitä musiikillisia mullistuksia. Musiikkia kuunnellessa alkoi suuta kuivaa, mahassa pyöriä ja kylmät väreet meni selkäpiitä pitkin. Hoh. Olen hämmentynyt, sillä Tarotia oon kuunnellut aikaisemminkin paljon. Tän biisin tosin jostain syystä vasta ekaa kertaa.

3. Ymmärsin myös, että miten outoa on jättää menemättä lääkäriin siksi, että pelkää lääkärin alkavan papattaa läskeistä. Onko vika lääkärissä vai potilaassa? Mutta kuitenkin, syy miksi lykkäsin lääkäriajan varaamista hamaan tulevaisuuteen, johtuu juuri siitä, että pelkään jääväni ilman hoitoa/tutkimuksia, koska olen läski ja kaikki on niin helppo kuitata sillä. Ja kuitenkin, pakkohan sinne on mennä, jos kurkkukipu ei hellitä...

4. Irtisanouduin sivutyöstäni (siis tein näitä hommia vaan pari tuntia viikossa, kunnes...), sain tarpeekseni kusetustasoisesta palkkauksesta. Tehtäviä muutettiin, mikä tarkoitti työmäärän lisääntymistä lähes kaksinkertaiseksi, ja palkka muuttui käänteisessä suhteessa, eli lähes puolittui. Miltä kuulostaa? Mä menin henkilökohtaiseen lakkoon, ja kun tarjous oli ota tai jätä, niin no... jätän. Ja nyt... keskityn löytää oikeita töitä?

5. Mietin ihan vakavasti valmistumisen lykkäämistä syksyyn. Työllisyystilanne on paska, ja aikataulu gradunteolle, joka oli alunperinkin todella tiukka, kusee ja pahasti (ei mietitytytä yhtään, että on aikaa räpeltää blogin parissa, vielä monta kertaa päivässä?). Tuottaa vaan hirveää tuskaa ajatella, että pitäisi mennä graduohjaajalle ja kertoa, että... olen aika surkea.

6. Kauppareissulla iskin silmäni blogini väriseen Luhta- laukkuun. Päätin, että sitten joskus kesän korvalla/kesällä kun 85 pamahtaa mittariin, saan tuon laukun itselleni. Ja heti tuli hyvä mieli! Ihana kesäkassini siellä odottelee kaupassa ja minä kiltisti hölkkään ja hölkkään...