Aah, juokseminen eilen oli aivan taivaallista. Ehkäpä pidempi tauko olikin aivan hyväksi. Ei vtuttanut, ei kiertänyt eikä hiertänyt eikä mikään paikka tuntunut kipeältä. Vaikka lihakset on edelleen ihan tosi jumissa pumppirevittelystä, niin ei se kyllä totta vie juostessa tuntunut. Nyt jo tekee mieli uudelleen lähteä. Tänään kuitenkin lepopäivä, on tullut ihan kivasti "rehkittyä" kolme viime päivää.

Kuuntelen musiikkia juostessani. Siitä tulee kyllä mahtavasti potkua hommaan, yleensä ottaen musiikki jota kuuntelen lenkillä on voimamusaa ihan tarkoituksella. Joskus jätän musiikit pois, kuunnellakseni sykemittaria, luonnon ääniä tai omaa kroppaani paremmin. Mutta eilen varsinkin musiikin vaikutus tuntui voimakkaana.

Haastanpa jokaisen kävijän, joka harrastaa musan siivittämänä, omassa blogissaan tai kommenttiosiossa listaamaan tämän hetken parhaat treenibiisit jotka soittimesta löytyy!

Tässä omani, ja hienosti taittuu näiden tahtiin reippaan tunnin lenkki.

 1. Sabaton- Wolfpack
 2. Brother Firetribe- Heart full of fire
 3. Francine- She's dynamite
 4. Tarot- Painless
 5. Volbeat- Still counting
 6. Viikate- Unholan urut
 7. Kilpi- Sielut iskee tulta
 8. Brightboy- Kyllikki
 9. Tarot- Ashes to the stars
 10. Sentenced- Keep my grave open
 11. Francine- Whatcha gonna do
 12. Volbeat- A broken man and the dawn
 13. Apocalyptica- Life burns

Mulla odottaa pannussa kanapihvit, ja voilla suurustettu(!) kastike. Eli rasvaa tiukkuva päivällinen. Sairasta. Mutta kyseessä lempiruoka, yrttitäytteiset kanapihvit appelsiinikastikkeella. Nams mums. Hauskaa ja herkullista viikonloppua kaikille!